1. Advertising
    y u no do it?

Advertising (learn more)

Advertise virtually anything here, with CPM banner ads, CPM email ads and CPC contextual links. You can target relevant areas of the site and show ads based on geographical location of the user if you wish.

Starts at just $1 per CPM or $0.10 per CPC.

Croatian translation, please

Discussion in 'General Chat' started by northpointaiki, Feb 16, 2006.

Can someone translate this from croatian:

Ravnatelj "Pitagore" profesorici
    engleskoga ozlijedio desnu ruku!?
    Prema izjavi profesorice "****" koju je dala i na Policiji, ravnatelj gimnazije "***********" nije joj želio uručiti pismeno rješenje o otkazu, ali je uz niz uvreda na nju fizički nasrnuo, pa je zadobila kontuzije desne ruke, a liječnik joj je prepisao i sredstva za smirenje

SPLIT — Mladu profesoricu engleskog i njemačkog jezika "*************" iz privatne jezične gimnazije "**************", u četvrtak je oko 9 sati, prema njezinim riječima, verbalno, a zatim i fizički napao ravnatelj gimnazije "********". U naguravanju je profesorica zadobila kontuzije desne ruke, za koju ima liječnički nalaz, a ujedno su joj prepisana i sredstva za umirenje.
    — Cijeli incident se odigrao u uredu škole. U to vrijeme je s nama u uredu bila i profesorica Sanda Vego. Ravnatelj me je napao jer sam tražila fotokopiju rješenja o otkazu, koje sam trebala odnijeti svojem odvjetniku. Zanimljivo je da sam otkaz dobila u srpnju od Barbaroše, i to usmenim putem. Tada mi je doslovno rekao da sam zadovoljila s nastavom i da sam sve zadatke i obveze obavila odlično, ali da između njega i mene ne valja kemija i da mu ne trebaju više moje usluge. U toj školi sam radila od 1999. godine zaključno s 31. kolovoza 2002. Međutim, ovaj ugovor o radu od početka 2002. do 31. kolovoza 2002. uopće ne postoji u pismenom obliku. Meni je u četvrtak ujutro ponuđeno rješenje o otkazu, bez ugovora, te sam ja te papire odbila potpisati. Kada sam ponuđene papire htjela uzeti sa stola u uredu, on me je uhvatio za ruku, okrenuo mi je i odgurnuo me, tako da sam laktom lijeve ruke udarila u policu s knjigama. Nakon toga se počeo verbalno obračunavati sa mnom. Ja sam u trenutku napada rekla svojoj kolegici Sandi Vego da pozove policiju, što ona nije napravila, pretpostavljam zbog šoka koji je doživjela, rekla nam je Tajana.
    Prema profesoričinim riječima, nakon fizičkog sukoba uslijedilo je verbalno obračunavanje te joj je Barbaroša navodno zaprijetio da će je zaključati u uredu.
    — Nekako sam ga uspjela odgurnuti od sebe i pobjeći iz škole. Otišla sam na Hitnu pomoć, gdje su me medicinski obradili, a nakon toga u Prvu policijsku postaju. On mi je na kraju rekao da njega boli k.... što ću ja otići na policiju. Najvjerojatnije ću podignuti privatnu tužbu protiv njega — zaključila je vrlo uznemirena i prepadnuta "************" mnazije Perice Barbaroše i njegove izjave na žalost nismo uspjeli doći jer se na telefonski broj škole javlja automatska sekretarica.

northpointaiki, Feb 16, 2006 IP